Maksimir Gorice Novogradnja

Maksimir Gorice Novogradnja. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Agencija Eurovilla D O O Zagreb Agencija Na Crozilla Com

Istaknuto Agencija Eurovilla D O O Zagreb Agencija Na Crozilla Com

Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2.

Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu.

Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja

Stan Prodaja Maksimir Zagreb Grad Zagreb Opereta Real Estate Experts Zagreb Rec Id 759173 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život.

Maksimir Gorice Prekrasan Trosoban Stan Sa 2 Pm Eurovilla Hr

Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu... Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja

Maksimir Gorice Moderan Cetverosoban Stan S Vrtom 275 M2

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!

Stan Najam Maksimir Ul Gorice 2 Sobni Visoko Prizemlje Stan Najam Maksimir 2449464

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja... Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022.. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Maksimir Eurovilla Hr

Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022... Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.

Njuskalo Stanovi Zagreb Maksimir

Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju;

Prilika Maksimir Gorice Novogradnja Index Oglasi

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.

Projekt Vile Maksimir Novogradnja Zg Mapotic

Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice... Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.

Agencija Eurovilla D O O Zagreb Agencija Na Crozilla Com

Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu... Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja

Prodaju Stambenih Objekata Remete Maksimir Srbija Nekretnine

182.000 € stan 76 m 2 na prodaju;. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2.

Prilika Maksimir Gorice Novogradnja Index Oglasi

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku... Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja

Prodaju Stambenih Objekata Maksimir Maksimir Srbija Nekretnine

Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2.. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Agencija Eurovilla D O O Zagreb Agencija Na Crozilla Com

182.000 € stan 76 m 2 na prodaju;.. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Maksimir Eurovilla Hr

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice.

Agencija Eurovilla D O O Zagreb Agencija Na Crozilla Com

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže.

Eurovilla Beitrage Facebook

U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu.

Apartment For Sale In Maksimir Zagreb Grad Zagreb Croatia Area 120 71 M Price 419 000 00 Rooms 2 Floor

Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice.

Agencija Eurovilla D O O Zagreb Agencija Na Crozilla Com

Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022.

Zagreb Gornji Grad Novogradnja Stan Povrsina 155m2

Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2.. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju;

Maksimir Gorice Prekrasna Moderna Dvojna Kuca Eurovilla Hr

Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice.. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i …

Apartment For Sale In Maksimir Zagreb Grad Zagreb Croatia Area 120 71 M Price 419 000 00 Rooms 2 Floor

Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2.

Lokacija Nekretnine Maksimir Stranica 2 Od 8 Opereta Nekretnine

182.000 € stan 76 m 2 na prodaju;.. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice.. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2.

Stan Zagreb Maksimir 64 13 M2 Novogradnja Svetice Prodaja

Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Stan Prodaja Maksimir Zagreb Grad Zagreb Opereta Real Estate Experts Zagreb Rec Id 759173 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.

Maksimir Gorice Moderan Cetverosoban Stan S Vrtom 275 M2

U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Prodaju Stambenih Objekata Maksimir Maksimir Srbija Nekretnine

Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže.

Zemljiste Prodaja Zagreb Gorice 977 00 M 180 000 00 Vox Nekretnine

Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život.

Njuskalo Stanovi Zagreb Maksimir

Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku... Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.

Prodaja Novogradnja Maksimir Kvatric Trosoban Stan Biliskov

Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju;

Stan Velika Gorica 90 M2 Novogradnja 1 Kat Parking

226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stambeno Naselje Gorice Novogradnja Remete Zagreb

Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,.

Croatia Zaton Luxury Villa With Swimming Pool New Building 250 M2

182.000 € stan 76 m 2 na prodaju;. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju;.. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022.

Zagreb Real Estate Real Estate Catalog

Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju;. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.

Prodaju Stambenih Objekata Maksimir Maksimir Srbija Nekretnine

Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život.

Stan Zagreb Maksimir Gornji Bukovac 76 91 M2 Novogradnja Prodaja

Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022.. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2.

Zagreb Gornji Grad Novogradnja Stan Povrsina 155m2

182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja

Agencija Eurovilla D O O Zagreb Agencija Na Crozilla Com

182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022.. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život.

Metropola Agencija Za Nekretnine Sale Metropola Agencija Za Nekretnine

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život.

Bibliotekar George Stevenson Konacno Maksimir Informaticka Oprema Eshco Net

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i …

Nekretnine Zagreb

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,.

Vile Maksimir Gorice 58a Stan 107 73 M2

Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu.. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i …

Stan Na Prodaju Maksimir Maksimir Srebrnjak Cetverosobni Penthouse 135 M2 4 Terase 2 Parkinga Ostava

Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu... Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju;

Maksimir Gorice Moderan Cetverosoban Stan S Vrtom 275 M2

Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2.. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja

Agencija Eurovilla D O O Zagreb Agencija Na Crozilla Com

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku.

Zagreb Maksimir Novogradnja Stan Garaza Vrt 178 M2 Prodaja Oglasio

Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022.. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže.

Luksuzni Dvoetazni Stan 145 M Maksimir Gorice Index Oglasi

U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,.

Zagreb Gornji Grad Novogradnja Stan Povrsina 155m2

Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.. . 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju;

Novogradnja Luksuzni Stanovi U Vilama Maksimir Gorice Prodaja Prodaja

Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže.. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku.. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku.

Zagreb Gornji Grad Novogradnja Stan Povrsina 155m2

Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022.. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.

Zagreb Maksimir Gorice Moderan Luksuzan 4s Stan S Terasom Prodaja

182.000 € stan 76 m 2 na prodaju;. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.

Prodaja Kuce Maksimir Remete Bukovac Ulica Gorice 58 M2 47m2 35 M2 Index Oglasi

182.000 € stan 76 m 2 na prodaju;.. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice.. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.

Apartment For Sale In Donja Dubrava Zagreb Grad Zagreb Croatia Area 151 00 M Price 279 000 00 Rooms 3 Floor 6

Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.

Prodaju Stambenih Objekata Maksimir Maksimir Srbija Nekretnine

Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji... Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i ….. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,.

Stan Zagreb Maksimir Remete 103 63 M2 Novogradnja Prodaja

Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže.. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i …

Njuskalo Stanovi Zagreb Maksimir

U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stan Zagreb Maksimir Gorice 94 M2 Novogradnja Prodaja

Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Prodaju Stambenih Objekata Remete Maksimir Srbija Nekretnine

Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja

Stan Zagreb Maksimir Remete 103 63 M2 Novogradnja Prodaja

Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku.

Maksimir Gorice Moderan Cetverosoban Stan S Vrtom 275 M2

Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2... Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022.

3s Stan Na Izuzetnoj Lokaciji Lascina Gorice Novogradnja 92 M2 Iznajmljivanje

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku.

Agencija Eurovilla D O O Zagreb Agencija Na Crozilla Com

Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže.

اسطوانة حبيبات مضغوطة ثانوية Stanovi Za Prodaju Buffaloportraitstation Com

Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju;

Velika Gorica Kuce Dupleks Stan C Od 124 M2 Novogradnja Garaza Kuca Vikendica

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. .. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.

Maksimir Gorice Prekrasan Trosoban Stan Sa 2 Pm Eurovilla Hr

Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu.. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja.. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,.

Prilika Maksimir Gorice Novogradnja Index Oglasi

Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i …

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Gorice Luksuzan 4s Stan S Vrtom Garazom 2257 Metropola Agencija Za Nekretnine

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja... Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju;. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju;

Agencija Eurovilla D O O Zagreb Agencija Na Crozilla Com

Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu.. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice.

Dom I Dizajn Atraktivno Malo Naselje U Maksimiru S Devet Vila

Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja.. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.

Prilika Maksimir Gorice Novogradnja Index Oglasi

U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice.. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život.

Maksimir Gorice Moderan Cetverosoban Stan S Vrtom 275 M2

Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Maksimir Gorice Prodaje Se Prostrani Cetverosobni Stan Prodaja

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,.

Metropola Agencija Za Nekretnine Sale Metropola Agencija Za Nekretnine

Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,... Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju;

Prodaja Stana Maksimir Gorice 4s 105 M

226.464 € stan 81 m 2 na prodaju;. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2.

Maksimir Gorice Moderan Cetverosoban Stan S Vrtom 275 M2

182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i …. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju;

Prilika Maksimir Gorice Novogradnja

Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju;. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Maksimir Gorice Luksuzan Trosoban Stan S Vrtom 137 94 M2

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.

Prodaja Kuce Maksimir Remete Bukovac Ulica Gorice 58 M2 47m2 35 M2 Index Oglasi

Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju;. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.

Zagreb Maksimir Novogradnja Stan Garaza Vrt 178 M2 Prodaja Oglasio

Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže.. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Metropola Agencija Za Nekretnine Maksimir Gorice Luksuzan 4s Stan S Vrtom Garazom 2257 Metropola Agencija Za Nekretnine

Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,.. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice.

Stan Velika Gorica 90 M2 Novogradnja 1 Kat Parking

Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju;. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2.

Nekretnine Zagreb Net Maksimir Stan Stan Maksimir Prodaja 105 M2 229 000

Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Nekretnine Zagreb

Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i …. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara... 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju;

Okolis Umjetno Saputati Cijena Stanova Latscm Com

Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja.. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu.

Maksimir Gorice Luksuzan Trosoban Stan S Vrtom 137 94 M2

Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,.. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže.

Croatia Zaton Luxury Villa With Swimming Pool New Building 250 M2

Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite!

Prodaju Stambenih Objekata Maksimir Maksimir Srbija Nekretnine

Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom... Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu... 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju;

Zemljiste Prodaja Zagreb Gorice 977 00 M 180 000 00 Vox Nekretnine

226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom.

Prodajastanovazagreb Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com

Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara.

3s Stan Na Izuzetnoj Lokaciji Lascina Gorice Novogradnja 92 M2 Iznajmljivanje

Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i ….. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja

Dom I Dizajn Atraktivno Malo Naselje U Maksimiru S Devet Vila

Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji.. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život.. Pozicija zgrade je vrlo atraktivna jer se nalazi u mirnom okruženju idealnom za miran obiteljski život.

Njuskalo Stanovi Zagreb Maksimir

Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku.. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Novogradnja maksimir, kliknite i sigurno pronađite! Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice... Visoko kvalitetna, luksuzna novogradnja… više detalja prodaja

Maksimir Gorice Moderan Cetverosoban Stan S Vrtom 275 M2

Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Novogradnje, stanovi i poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u zagrebu i okolici, vile i apartmani u istri i dalmaciji. Maksimir, jurja ves, trosoban stan u visokom prizemlju novogradnje sa 4 stanara. Stanovi su u izgradnji, te kupac može još sudjelovati u uređenju, završetak se očekuje do lipnja 2022.

Cetverosobni Stanovi Maksimir Stanovi Prodaja

182.000 € stan 76 m 2 na prodaju;.. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju; Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže.. Maksimir, novogradnja, luksuzan četverosoban stan sa 4 garaže.

Prodaju Stanova Remete Maksimir Srbija Nekretnine

Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. Maksimir nadomak centra grada prodaju se tri stana u novogradnji.dva dvosobna stana površine 31,95m2, 33,60 m2 , te jedan četverosobni stan površine 82,07 m2, sa parkirnim mjestom. Maksimir jurja ves trosoban stan novogradnja. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stambene zgrade s prekrasnim stanovima u zagrebu, zaprešiću, varaždinu, osijeku. Maksimir, gorice, moderan trosoban penthouse neto korisne površine 130m2 sa dva parkirna mjesta 25m2, ukupno obračunski nkp 136m2. 226.464 € stan 81 m 2 na prodaju; Kesterčanekova, novogradnja (2010), prekrasna lokacija nadomak park šume maksimir,. Sama zgrada nalazi se u mirnom predjelu. Apartmani uz more u crikvenici, šibeniku, na pagu, rabu i … 182.000 € stan 76 m 2 na prodaju;. U prekrasnim i zelenilom okruženim remetama smjestila se moderna i odlično dizajnirana stambena zgrada sa svega 3 stambene jedinice.

Popular posts from this blog

125+ Namjestaj Bingo 2021